Meriteollisuus

Ab Magnusson & Stoor Oy:llä on useiden vuosien kokemus laivojen korjaus- ja huoltotoiminnasta sekä sisustusosien valmistuksesta ja asennuksista. Teemme mm. kaiteita matkustaja-alusten julkisiin tiloihin sekä keittiö- ja kansirakenteita. Tarjoamme palvelujamme mekaniikkaosien huollosta kokonaisiin sisustusratkaisuihin.

Suunnittelu

Uuden aluksen tai isomman muutostyön yhteydessä suunnittelutiimimme ja asiakas suunnittelevat yhdessä tarvittavan osan tai muutoksen. Suunnitteluun käytämme CAD-ohjelmistoja ja tarvittaessa myös 3D-mallinnusta.

Osavalmistus, kokoonpano ja asennukset

Asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltu ja hyväksytty osa valmistetaan ja siihen liittyvä kokonaisuus kootaan tuotannossamme ja asennamme sen asiakkaan aluksen rakenteisiin sovittuna ajankohtana.

Hitsaus-, korjaus- ja huoltotyöt

Teemme alusten hitsaustöitä suomalaisella ammattitaidolla asiakkaan osoittamassa paikassa uusilla tai korjattavilla aluksilla. Lähetämme huoltotiimimme korjaus- ja huoltotehtäviin aina tarvittaessa.

Varaosat ja tarvikkeet

Kumppaniverkostomme takaa joustavan ja kustannustehokkaan varaosapalvelun monenlaisille laivojen varaosille sekä tarvikkeille, esimerkkinä mm. Bergaflex häikäisysuoja komentosilloille.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.