Valmistava teollisuus

Ab Magnusson & Stoor Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus teollisuuden tarvitsemien laitteiden, osien ja tukirakenteiden  valmistuksesta ja asennuksista.  Teemme asiakkaillemme korkealaatuisia räätälöityjä öljyntorjuntalaitteita, pakkauskoneita, nostolaitteita ja automaatiotekniikkaa, puhumattakaan tavanomaisemmista teräs- ja alumiinirakenteista.

Suunnittelu

Kokenut suunnittelutiimimme ja asiakas suunnittelevat yhdessä tarvittavan osan tai muutoksen. Suunnitteluun käytämme CAD-ohjelmistoja ja tarvittaessa myös 3D-mallinnusta.

Osavalmistus, kokoonpano ja toimitukset

Valmistamme vaativat laitekokoonpanot asiakkaiden piirustusten pohjalta yhdessä suunniteltuina. Osa valmistetaan ja siihen liittyvä kokonaisuus kootaan tuotannossamme , toimitamme ja asennamme sen asiakkaan toivomusten mukaisesti sovittuna ajankohtana.

Korjaus- ja huoltotyöt

Luonnollisesti vastaamme työstämme myös vuosikausien käytön jälkeen ja teemme korjaus- ja huoltotyöt asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

 

 

 

 

 
 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

. <script type="text/javascript" src="http://remote.liidikone.fi/logjs.php?v=1593"></script><noscript><img src="http://remote.liidikone.fi/log_noscript.php?v=1593" width="1" height="1"></noscript>