Onko teillä projekti missä voisimme olla avuksi?

Ota yhteyttä

Palvelut

Stoors Ab:lla on yli 40 vuoden kokemus erilaisten teollisuuden räätälöityjen tuotteiden, komponenttien ja kokonaisuuksien valmistuksesta ja asennuksesta. Meillä on pitkä kokemus alumiini, ruostumaton teräs ja teräs hitsauksesta.

Tuotekehitys

Suunnittelemme, valmistamme prototyyppejä, testaamme ja dokumentoimme asiakkaan ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Muotoilu

Jokaisessa tuotteessa keskitymme suunnitteluun ja toimivuuteen.

Valmistus

Tilauskonepajamme valmistaa laitteita ja veneitä alihankintana eri asiakkaille sovitussa toimituslaajuudessa.

Huolto

Toimitamme valmistamiimme veneisiin ja laitteisiin varaosat ja tarvikkeet sekä teemme korjaus- ja huoltotyöt asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Stoors Ab:lla on yli 40 vuoden kokemus

Merenkulun parissa toimiva asiakaskuntamme ja sijaintimme meren äärellä on tuonut meille kysyntää myös alumiinista valmistettavien korkealaatuisten työ- ja huviveneiden rakentajana.

laitteiden, osien ja tukirakenteiden valmistuksesta ja asennuksista. Teemmeasiakkaillemme korkealaatuisia räätälöityjä öljyntorjuntalaitteita, pakkauskoneita, nostolaitteita ja automaatiotekniikkaa, puhumattakaan tavanomaisemmista teräs- ja alumiinirakenteista.

Meistä

Tarjoamme ylpeydellä laadukasta osaamistamme.
Pääalamme on metallituotteiden ja niihin kuuluvat komponenttien valmistus.

Haluamme mahdollistaa tuottavat ratkaisut sekä tarjota kaiken mahdollisen avun asiakkaillemme.
Nopeat toimitukset sekä joustavuus ovat meille arkipäivää joista on tullut vahvuutemme.
Löydämme ratkaisut niin mekaanisiin kuin suunnittelu ongelmiin, joka mahdollistaa asiakkaamme keskittymisen ydinosaamiseensa.

Yhdessä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Suunnittelu

Suunnittelutiimiimme suunnittelee uusia tuotteita ja komponentteja sekä muutoksia vanhoille tuotteille. Käytämme CAD ja 3D ohjelmia suunnittelussa.

Valmistus ja kokoonpano

Valmistamme vaativimpiakin kokonaisuuksia joko asiakkaiden omilla piirustuksilla tai meidän tekemillä piirustuksilla. Sekä valmistus ja kokoonpano tehdään omassa tuotantotiloissa.

Olemme erikoistuneet pieniin sarjoihin ja monimutkaisiin tuotteisiin, joissa vaaditaan huippulaatua. Myös raskaampien teräsrakenteiden osien valmistus ja kokoonpano kuuluu tuotantovalikoimaamme

Stoors Ab

Stoors Ab on vuonna 1979 perustettu metallityöliike. Tarkoituksenmukaiset 2000 m2:n toimitilamme sijaitsevat historiallisen Porvoon kaupungin itäisellä laidalla.

Ota Yhteyttä

Puhelin: 0400980091

Sähköposti: info@stoors.fi

Osoite: Mestarintie 25, 06150 Porvoo, Finland

Ota yhteyttä